Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νισυροσ Παραλιεσ : Nisyros O Krymmenos 8hsayros Toy Aigaioy _ Η παραλία παχιά άμμος βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του νησιού, 10 χιλιόμετρα περίπου από το μανδράκι.

Νισυροσ Παραλιεσ : Nisyros O Krymmenos 8hsayros Toy Aigaioy _ Η παραλία παχιά άμμος βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του νησιού, 10 χιλιόμετρα περίπου από το μανδράκι.. Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο! Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021. Παραλιεσ στη νίσυρο θα βρείτε παραλίες με καταγάλανα νερά και μοναδικά μαύρα από το ηφαίστειο βότσαλα. Η νίσυρος δεν διαθέτει αρκετές παραλίες.

Συνολικά το νησί έχει 5 κρατήρες. Προγνώσεις καιρού για όλη την ελλάδα. Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Πανέμορφη παραλία που ονομάζεται έτσι επειδή ακριβώς αποτελείται από παχιά άμμο! Στη νίσυρο θα απολαύσετε την.

Paxia Ammos Nisyros
Paxia Ammos Nisyros from www.allovergreece.com
Η παραλία παχιά άμμος βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του νησιού, 10 χιλιόμετρα περίπου από το μανδράκι. Οι πιο γνωστές είναι μανδράκι, παχιά άμμος, αγία ειρήνη, χοχλάκοι και αυλάκι. Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές. Η νίσυρος είναι ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειογενές νησί με φανταστική φύση και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Υπέροχοι άνθρωποι με χαμόγελο και εξαιρετική προθυμία και φιλοξενία, σε έναν τόπο που οι πέντε μέρες δεν αρκούν για διακοπές! Είναι οργανωμένη και διαθέτει ταβέρνα. Προγνώσεις καιρού για όλη την ελλάδα.

Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο.

Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο. Είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, μέρος του νότιου τόξου της ελλάδας. Από την παραλία μανδράκι στην πόλη της νισύρου. Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης. Οι πάλοι είναι παραθαλάσσιος παραδοσιακός οικισμός της νίσυρου στα δωδεκάνησα σε υψόμετρο 15 μέτρων. Μερικές από τις πιο όμορφες ακτές που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι η παχιά άμμος με μαύρη άμμο και βαθιά πεντακάθαρα νερά, σε απόσταση 10 χλμ από την πόλη. Πανέμορφη παραλία που ονομάζεται έτσι επειδή ακριβώς αποτελείται από παχιά άμμο! Η νίσυρος έχει λίγες παραλίες, αλλά η μοναδική ομορφιά που διαθέτουν εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ: Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021. Οι χοχλάκοι με τα χαρακτηριστικά μαύρα βότσαλα, βρίσκεται στο μανδράκι, ακριβώς πίσω από το βράχο της παναγίας της σπηλιανής.

Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Οι μαξιλαροειδείς λάβες, από των οποίων τη διάβρωση προέρχονται, έχουν ηλικία πάνω από 160.000 χρόνια και αποτελούν τα παλαιότερα πετρώματα που παρατηρούνται στο νησί. Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Προγνώσεις καιρού για όλη την ελλάδα. Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες.

Paxia Ammos Paralies Fysh Nisyros Perioxes Wondergreece Gr
Paxia Ammos Paralies Fysh Nisyros Perioxes Wondergreece Gr from www.wondergreece.gr
Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ: Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και απέχει περίπου 8 χλμ. Είναι οργανωμένη και διαθέτει ταβέρνα. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021. Από τη χώρα της τήνου.

Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται ο μεγαλύτερος.

Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Δήμος νισύρου, η επίσημη ιστοσελίδα. Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Είναι οργανωμένη και διαθέτει ταβέρνα. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές. Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, θα οδηγηθείτε στον αγ.σάββα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και στην συνέχεια να απολαύσετε. Το ηφαίστειο είναι πολύ πιθανόν ότι εξερράγη το 1422. Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ. Οι μαξιλαροειδείς λάβες, από των οποίων τη διάβρωση προέρχονται, έχουν ηλικία πάνω από 160.000 χρόνια και αποτελούν τα παλαιότερα πετρώματα που παρατηρούνται στο νησί. Οι πάλοι είναι παραθαλάσσιος παραδοσιακός οικισμός της νίσυρου στα δωδεκάνησα σε υψόμετρο 15 μέτρων. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο! Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών.

Η νίσυρος έχει μόνο λίγες παραλίες με μαύρη άμμο ή μαύρα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού. Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό. Μερικές από τις πιο όμορφες ακτές που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι η παχιά άμμος με μαύρη άμμο και βαθιά πεντακάθαρα νερά, σε απόσταση 10 χλμ από την πόλη. Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Συνολικά το νησί έχει 5 κρατήρες.

Paralies Sth Nisyro Vaterlo
Paralies Sth Nisyro Vaterlo from vateronlinenews.files.wordpress.com
Μερικές από τις πιο όμορφες ακτές που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι η παχιά άμμος με μαύρη άμμο και βαθιά πεντακάθαρα νερά, σε απόσταση 10 χλμ από την πόλη. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ: Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Από τη χώρα της τήνου. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος.

Παραλιεσ στη νίσυρο θα βρείτε παραλίες με καταγάλανα νερά και μοναδικά μαύρα από το ηφαίστειο βότσαλα.

Οι πάλοι είναι παραθαλάσσιος παραδοσιακός οικισμός της νίσυρου στα δωδεκάνησα σε υψόμετρο 15 μέτρων. Η νίσυρος έχει λίγες παραλίες, αλλά η μοναδική ομορφιά που διαθέτουν εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Δήμος νισύρου, η επίσημη ιστοσελίδα. Αυθεντικά χωριά, παραδοσιακά καφενεία, εκκλησάκια θεμελιωμένα στους βράχους, πλατείες για ουζάκι και μεζέ. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος. Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου έλαβε χώρα το 1888 και σήμερα στο νησί υπάρχουν ενεργές φουμαρόλες. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021. Οι μαξιλαροειδείς λάβες, από των οποίων τη διάβρωση προέρχονται, έχουν ηλικία πάνω από 160.000 χρόνια και αποτελούν τα παλαιότερα πετρώματα που παρατηρούνται στο νησί. Είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, μέρος του νότιου τόξου της ελλάδας. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά.

Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021 νισυροσ. Πανέμορφη παραλία που ονομάζεται έτσι επειδή ακριβώς αποτελείται από παχιά άμμο!